Logotyp Unii Europejskiej

Kontrast

Czcionka:

Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN

Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=10414182

Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=10986

Opis fizyczny

Skład produktu
publikacja
Forma

forma podstawowa

książka

Forma produktu

Książka w miękkiej oprawie
Zawartość

zawartość podstawowa

Tekst (do odczytu wzrokowego)
Liczba stron / czas trwania / wielkość pliku

liczba stron całej zawartości

151
Strony

Opis bibliograficzny

Tytuł
Zarządzanie i inżynieria produkcji żywności – wybrane zagadnienia
Twórca

redaktor naukowy

Rudy, Mariusz ISNI 0000000113299695
Wydanie

typ wydania

Wydanie

numer wydania

1

miejsce wydania

Rzeszów
Język

język publikacji

polski
Wydawca

imprint

SITSPOŻ Rzeszów

pełna nazwa wydawcy

Stowarzyszenie Inżynierów i Techników Przemysłu Spożywczego Podkarpacki Oddział Wojewódzki z siedzibą w Rzeszowie

adres siedziby

ul. Kopernika 1
35-069 Rzeszów

numer telefonu

e-mail

Data

data wydania

2023-09-25

data upublicznienia metadanych

2023-09-25

Opis marketingowy

Kategoria statystyczna Biblioteki Narodowej

Publikacje fachowe

Kategoria Thema

K
Ekonomia, finanse, biznes i zarządzanie

Kategoria Thema

T
Technika, inżynieria i rolnictwo, procesy przemysłowe
Status/dostępność

Status wydawniczy

Zapowiedź wydawnicza

Dostępność w handlu

Publikacja nie ukaże się