Kontrast
Czcionka:
Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN
Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=10417693
Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=31207
Opis fizyczny
Skład produktu
publikacja
Forma
forma podstawowa
publikacja elektroniczna on-line
Forma produktu
Publikacja elektroniczna online - szczegóły nieokreślone
Korzystanie z publikacji
nieograniczone
Opis bibliograficzny
Tytuł
WPŁYW TECHNOLOGII MINIMALNEGO PRZETWARZANIA NA JAKOŚĆ SENSORYCZNĄ I MIKROBIOLOGICZNĄ ORAZ ZAWARTOŚĆ ZWIĄZKÓW BIOLOGICZNIE AKTYWNYCH W JARMUŻU (BRASSICA OLERACEA L. VAR. ACEPHALA DC.)
Twórca
autor
BIEGAŃSKA-MARECIK, RÓŻA
Wydanie
typ wydania
Wydanie
numer wydania
1
miejsce wydania
Poznań
Język
język publikacji
polski
Wydawca
imprint
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
pełna nazwa wydawcy
Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu
adres siedziby
ul. Witosa 45
61-693 Poznań
61-693 Poznań
adres www
numer telefonu
Data
data wydania
2024-03-04
data upublicznienia metadanych
2024-03-04
Opis powiązań
Seria
tytuł
Rozprawy Naukowe
numer
509
ISSN
18961894