Logotyp Unii Europejskiej

Kontrast

Czcionka:

Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN

Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=10417693

Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=31207

Opis fizyczny

Skład produktu
publikacja
Forma

forma podstawowa

publikacja elektroniczna on-line

Forma produktu

Publikacja elektroniczna online - szczegóły nieokreślone
Korzystanie z publikacji
nieograniczone

Opis bibliograficzny

Tytuł
WPŁYW TECHNOLOGII MINIMALNEGO PRZETWARZANIA NA JAKOŚĆ SENSORYCZNĄ I MIKROBIOLOGICZNĄ ORAZ ZAWARTOŚĆ ZWIĄZKÓW BIOLOGICZNIE AKTYWNYCH W JARMUŻU (BRASSICA OLERACEA L. VAR. ACEPHALA DC.)
Twórca

autor

BIEGAŃSKA-MARECIK, RÓŻA
Wydanie

typ wydania

Wydanie

numer wydania

1

miejsce wydania

Poznań
Język

język publikacji

polski
Wydawca

imprint

Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

pełna nazwa wydawcy

Wydawnictwo Uniwersytetu Przyrodniczego w Poznaniu

adres siedziby

ul. Witosa 45
61-693 Poznań

numer telefonu

e-mail

Data

data wydania

2024-03-04

data upublicznienia metadanych

2024-03-04

Opis powiązań

Seria

tytuł

Rozprawy Naukowe

numer

509

ISSN

18961894