Logotyp Unii Europejskiej

Kontrast

Czcionka:

Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN

Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=10625435

Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=2517

Opis fizyczny

Skład produktu
publikacja
Forma

forma podstawowa

publikacja elektroniczna on-line

Forma produktu

Publikacja elektroniczna online - szczegóły nieokreślone
Korzystanie z publikacji
nieograniczone

Opis bibliograficzny

Tytuł
PN-ISO 26323:2023-06P Przetwory mleczne -- Oznaczanie aktywności ukwaszającej kultur mleczarskich za pomocą ciągłego pomiaru pH (CpH)
Podtytuł
oznaczanie aktywności ukwaszającej kultur mleczarskich za pomocą ciągłego pomiaru pH (CpH) /
Tytuł oryginału
Milk products
Twórca

inna rola

Polski Komitet Normalizacyjny
Wydanie

typ wydania

Wydanie

numer wydania

1

miejsce wydania

Warszawa :
Język

język publikacji

polski
Wydawca

imprint

POLSKI KOMITET NORMALIZACYJNY

pełna nazwa wydawcy

POLSKI KOMITET NORMALIZACYJNY, Wydział Wydawnictw Normalizacyjnych

adres siedziby

ul. Świętokrzyska 14 14/-
00-950 Warszawa

adres www

numer telefonu

e-mail

Data

data wydania

2023-06-09

data upublicznienia metadanych

2023-06-09

Opis marketingowy

Temat

Mleko

Temat

Normalizacja

Temat

Technologia żywności

Temat

Inżynieria i technika

UKD

Inżynieria. Technika w ogólności (62)

UKD

(0.034)

Opis powiązań

Dodatkowy identyfikator

numer rekordu Biblioteki Narodowej

b1000002989394