Kontrast
Czcionka:
Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN
Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=11888400
Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=2100000805
Opis fizyczny
Skład produktu
publikacja
Forma
forma podstawowa
książka
Forma produktu
Książka w miękkiej oprawie
Opis bibliograficzny
Tytuł
Nowe trendy w gospodarce żywnościowej i żywieniu człowieka
Twórca
redaktor naukowy
Wielu autorów
autor
Rudy Mariusz
Wydanie
typ wydania
Wydanie
numer wydania
1
miejsce wydania
Rzeszów
Język
język publikacji
polski
Wydawca
imprint
SKNOiPŻ
pełna nazwa wydawcy
Studenckie Koło Naukowe Oceny i Przetwórstwa Żywności "Kabanosik", Uniwersytet Rzeszowski
adres siedziby
Zelwerowicza 4 9
35-601 Rzeszów
35-601 Rzeszów
numer telefonu
Data
data wydania
2024-12-05
data upublicznienia metadanych
2024-12-05