Kontrast
Czcionka:
Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN
Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=1449383
Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=1176
Opis fizyczny
forma podstawowa
Forma produktu
zawartość podstawowa
zawartość dodatkowa
szerokość
wysokość
głębokość
liczba stron całej zawartości
Opis bibliograficzny
współautor
autor tekstu
inna rola
inny typ kierownictwa
autor zdjęć
autor zdjęć
autor projektu graficznego
autor okładki lub reprodukowanego dzieła
typ wydania
numer wydania
miejsce wydania
język publikacji
imprint
pełna nazwa wydawcy
na zlecenie
data wydania
data upublicznienia metadanych
Opis marketingowy
Spis treści
Potrawka z królika z marchewką oprószaną
Drożdżowe różyczki
Ciasto jogurtowe z gruszkami
Paella z kurczakiem i wieprzowiną
Pizza rodzinna
Pierniki kruche
Filety z kurczaka zapiekane w zupie cebulowej
Kostka alpejska
Babeczki kokosowe
Sernik rosa
Miodownik
Zawijańce
Purée ziemniaczane z żółtym serem i ziołami
Praliny z malinowym nadzieniem
Babka wielkanocna
Krążki morelowe
Filet z piersi kurczaka z suszonymi pomidorami i serkiem mascarpone
Ciasto Shrek
Kurczak faszerowany
Sałatka z krewetkami
Rogaliki
Chlebek z ziarnami
Ciastka korzenne
Zupa dyniowa
Róże karnawałowe
Paszteciki
Sernik z brzoskwiniami
Jabłecznik z pianą
Dodatkowy opis
fragment
Urozmaiceniem prezentacji naszych osiągnięć jest szereg przepisów kulinarnych, którymi chcielibyśmy się podzielić. Receptury są wykorzystywane przez nas w praktyce, możemy więc zagwarantować, że wykonane na ich podstawie potrawy będą smaczne i zdrowe.
Nakład
pierwszy nakład
Zespół Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich im. Marii Skłodowskiej-Curie w Grudziądzu
Kategoria statystyczna Biblioteki Narodowej
Kategoria Thema
Kategoria Thema
Kategoria Thema
Kategoria Thema
Kategoria Thema
Dostępność w handlu
brak ceny