Logotyp Unii Europejskiej

Kontrast

Czcionka:

Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN

Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=1530541

Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=3362

Opis fizyczny

Skład produktu
publikacja
Forma

forma podstawowa

mapy, atlasy, globusy

Forma produktu

Mapa składana
Zawartość

zawartość podstawowa

Mapy i (lub) inna zawartość kartograficzna

zawartość dodatkowa

Ilustracje
Wymiary/waga

szerokość

113 mm

wysokość

240 mm

głębokość

2 mm

ciężar

43 gramy

Opis bibliograficzny

Tytuł
Warmia, Mazury, Powiśle
Podtytuł
dziedzictwo kulinarne : powiat węgorzewski, powiat gołdapski, powiat olecki, powiat giżycki, powiat ełcki, powiat piski, powiat mrągowski, Ełk /
Tytuł oryginału
Dziedzictwo kulinarne : powiat węgorzewski, powiat gołdapski, powiat olecki, powiat giżycki, powiat ełcki, powiat piski, powiat mrągowski, Ełk
Twórca

autor map

Wydawnictwo Kartograficzne Jel-Kart

autor map

Micka, Mariusz

autor prac wstępnych

Micka, Paweł
Wydanie

typ wydania

Wydanie

numer wydania

1

miejsce wydania

Jelenia Góra :
Język

język publikacji

polski

język oryginału

polski
Wydawca

imprint

JEL-KART, Wydawnictwo Kartograficzne

pełna nazwa wydawcy

Inna rola wydawnicza

na zlecenie

Urząd Marszałkowski Województwa Warmińsko-Mazurskiego
Data

data wydania

2020-08-17

data upublicznienia metadanych

2020-08-17

Opis marketingowy

Spis treści

Awers - Okładka, zdjęcia, opisy i dane adresowe miejsc, gdzie można skosztować specjałów kuchni regionalnej
Rewers - Mapa turystyczna w skali 1:250 000 wschodniej części województwa warmińsko-mazurskiego (powiaty węgorzewski, gołdapski, olecki, giżycki, elbląski, piski, mrągowski, EŁk) z naniesionymi obiektami wymienionymi na awersie i rysunkami największych atrakcji turystycznych

Tekst promocyjny

Znak „Dziedzictwo Kulinarne” pomoże Wam odnaleźć miejsca w całej Europie, w których można spróbować regionalnych specjałów. Na Warmii i Mazurach aktualnie 133 przedsiębiorstwa: rolnicy, przetwórcy i restauratorzy tworzy sieć, która ułatwia konsumentom dotarcie do regionalnej żywności. Głównym kryterium członkostwa w sieci jest korzystanie z lokalnych surowców w produkcji żywności i potraw, kultywowanie tradycji kulinarnych, promocja kulinarnego dziedzictwa regionu.

Nakład

pierwszy nakład

2100
Dystrybutor/Dystrybutorzy

Wydawnictwo Kartograficzne JEL-KART

NIP 6131366851
telefon 608594532
telefon 757557720
email jelkart@jelkart.pl
Dostępna u dystrybutora Tak

Urząd Marszałkowski Województwa Warmińsko-Mazurskiego

telefon 895219250
email dow@warmia.mazury.pl
Dostępna u dystrybutora Tak

Kategoria statystyczna Biblioteki Narodowej

Poradniki i przewodniki

Kategoria Thema

WTRM
Mapy turystyczne

Kategoria Thema

WTH
Przewodniki turystyczne

Kategoria Thema

WTHA
Przewodniki turystyczne – aktywny wypoczynek

Kategoria Thema

WTHD
Przewodniki turystyczne – turystyka kulinarna

Kategoria Thema

WTHF
Przewodniki turystyczne – wakacje z dziećmi, wakacje rodzinne

Kategoria Thema

WTHR
Przewodniki turystyczne – restauracje, kawiarnie, gospody, bary

Temat

Turystyka kulinarna

Temat

Warmia

Temat

Mazury

Temat

Pomorze Gdańskie

Temat

Geografia i nauki o Ziemi

Temat

Podróże i turystyka
Status/dostępność

Status wydawniczy

Publikacja dostępna

Dostępność w handlu

Publikacja dostępna
Cena

brak ceny

skontaktuj się z dostawcą

Opis powiązań

Dodatkowy identyfikator

numer rekordu Biblioteki Narodowej

b1000000797281