Kontrast
Czcionka:
Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN
Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=1664000
Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=8123
Opis fizyczny
Skład produktu
publikacja
Forma
forma podstawowa
książka
Forma produktu
Broszura
Opis bibliograficzny
Tytuł
Badania wybranych właściwości fizycznych płodów rolnych oraz tekstury produktów mięsnych
Wydanie
typ wydania
Wydanie
numer wydania
1
miejsce wydania
Rzeszów
Język
język publikacji
polski
Wydawca
imprint
WYDAWNICTWO UNIWERSYTETU RZESZOWSKIEGO
pełna nazwa wydawcy
Wydawnictwo UNIWERSYTETU RZESZOWSKIEGO
adres siedziby
ul. prof. S. Pigonia 6
35-310 Rzeszów
35-310 Rzeszów
adres www
numer telefonu
Data
data wydania
2017-03-20
data upublicznienia metadanych
2017-03-20