Logotyp Unii Europejskiej

Kontrast

Czcionka:

Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN

Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=1664000

Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=8123

Opis fizyczny

Skład produktu
publikacja
Forma

forma podstawowa

książka

Forma produktu

Broszura

Opis bibliograficzny

Tytuł
Badania wybranych właściwości fizycznych płodów rolnych oraz tekstury produktów mięsnych
Twórca

autor

Gorzelany, Józef (1915-2005) ISNI 0000000119460638

autor

Rudy Mariusz
Wydanie

typ wydania

Wydanie

numer wydania

1

miejsce wydania

Rzeszów
Język

język publikacji

polski
Wydawca

imprint

WYDAWNICTWO UNIWERSYTETU RZESZOWSKIEGO

pełna nazwa wydawcy

Wydawnictwo UNIWERSYTETU RZESZOWSKIEGO

adres siedziby

ul. prof. S. Pigonia 6
35-310 Rzeszów

numer telefonu

e-mail

Data

data wydania

2017-03-20

data upublicznienia metadanych

2017-03-20