Kontrast
Czcionka:
Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN
Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=1695557
Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=10899
Opis fizyczny
Skład produktu
publikacja
Forma
forma podstawowa
książka
Forma produktu
Broszura
Opis bibliograficzny
Tytuł
Dietetyka i sztuka kulinarna antyku i wczesnego Bizancjum (II–VII w.), część III: Ab ovo ad γάλα. Jajka, mleko i produkty mleczne w medycynie i w sztuce kulinarnej (I–VII w.)
Wydanie
typ wydania
Wydanie
numer wydania
1
miejsce wydania
Łódź
Język
język publikacji
polski
Wydawca
imprint
Wydawnictwo Uniwersytetu Łódzkiego
pełna nazwa wydawcy
Wydawnictwo UNIWERSYTETU ŁÓDZKIEGO
adres siedziby
Jana Matejki 34a
90-237 Łódź
90-237 Łódź
adres www
numer telefonu
Data
data wydania
2017-02-10
data upublicznienia metadanych
2017-02-10