Logotyp Unii Europejskiej

Kontrast

Czcionka:

Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN

Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=1800061

Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=15945

Opis fizyczny

Skład produktu
publikacja
Forma

forma podstawowa

książka

Forma produktu

Książka w twardej oprawie
Wymiary/waga

szerokość

206 mm

wysokość

203 mm

głębokość

12 mm

ciężar

627 gramy
Liczba stron / czas trwania / wielkość pliku

liczba numerowanych stron głównego tekstu

251
Strony

Opis bibliograficzny

Tytuł
Ślimaka kulinarna podróż - o tym, co zapomniane, a przypomnienia warte.
Twórca

współautor

Piłat-Skalmowska, Mariola

współautor

Skalmowski, Grzegorz

współautor

Bajera, Mateusz

współautor

Bałzy, Michał

współautor

Bassara, Piotr

współautor

Bernatowicz, Rafał

współautor

Bojarowski, Albert

współautor

Budnik, Bartosz

współautor

Ciupka, Adam

współautor

Czapla, Jerzy ISNI 0000000113085128

współautor

Domański, Piotr

współautor

Dziamski, Patryk

współautor

Fakhari, Amin

współautor

Fulara, Łukasz

współautor

Gadzina, Bartosz

współautor

Galiszewski, Mateusz

współautor

Gąsiorowski, Przemysław

współautor

Gerwatowski, Michał

współautor

Głogowska, Klaudia

współautor

Głyda, Robert

współautor

Harapkiewicz, Wojciech

współautor

Hołubowski, Zenon

współautor

Jakubowski, Jakub

współautor

Joachimiak-Szpinda, Robert

współautor

Kaczmarek-Pielin, Marcin

współautor

Kania, Walenty

współautor

Klepacz, Piotr

współautor

Klimkiewicz, Arkadiusz

współautor

Konik. Łukasz

współautor

Kopycki, Zbigniew

współautor

Koziorzemski, Rafał

współautor

Kropielnicki, Marek

współautor

Królikowski, Tomasz

współautor

Kupian, Tomasz

współautor

Kurlenda, Malwina

współautor

Kuśnerek, Przemysław

współautor

Leśniewski, Krzysztof ISNI 0000000034400169

współautor

Linek, Wojciech

współautor

Lorenc, Rafał

współautor

Marchlewicz, Damian

współautor

Michałczyk, Sebastian

współautor

Mik, Mateusz

współautor

Murawski, Leszek

współautor

Nawrocki, Jan ISNI 0000000117778503

współautor

Niedziałkowska, Anna

współautor

Nowak, Tomasz

współautor

Ostrowski, Maciej ISNI 0000000111768750

współautor

Pęcherzewski, Robert

współautor

Pluciński, Lech

współautor

Rabiega, Wojciech

współautor

Rybacki, Marek

współautor

Sanecki, Hubert

współautor

Schliske, Jacek

współautor

Schrom, Sebastian

współautor

Stach, Szymon

współautor

Szczepański, Radosław

współautor

Szulżycki, Marcin R.

współautor

Szymczak, Piotr ISNI 0000000071620048

współautor

Twardo, Daniel

współautor

Volokhova, Diana

współautor

Waśkowicz, Emilia

współautor

Welter, Tomasz

współautor

Witkowski, Bartłomiej

współautor

Wojnar, Mateusz

współautor

Zamczyk, Krzysztof

producent

Bukowski, Krzysztof Kamil

redaktor prowadzący

Bukowska, Patrycja

redaktor

Wróbel, Magdalena
Wydanie

typ wydania

Wydanie

numer wydania

1

miejsce wydania

Kraków-Krasin
Język

język publikacji

polski
Wydawca

imprint

Pressto

pełna nazwa wydawcy

Pressto Sp. z o.o.

adres siedziby

Obozowa 50b/40
30-383 Kraków

numer telefonu

e-mail

Inna rola wydawnicza

na zlecenie

P.P.H.U. Eko Snails Garden
Data

data wydania

2016-07-10

data upublicznienia metadanych

2016-07-10

Opis marketingowy

Tekst promocyjny

Pierwsza na polskim rynku książka w całości poświęcona potrawom ze ślimaka i kawioru ślimaczego. Zawiera 120 receptur. Wydawnictwo Studio Editorial

Kategoria statystyczna Biblioteki Narodowej

Inne, nie uwzględnione powyżej

Kategoria Thema

WBB
Książki kucharskie znanych szefów kuchni / celebrytów

Kategoria Thema

WBH
Zdrowa kuchnia i żywność nisko przetworzona

Kategoria Thema

WBN
Kuchnie narodowe, regionalne i etniczne