Logotyp Unii Europejskiej

Kontrast

Czcionka:

Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN

Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=4234811

Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=2000000000

Opis fizyczny

Skład produktu
publikacja
Forma

forma podstawowa

publikacja elektroniczna on-line

Forma produktu

Publikacja elektroniczna online - szczegóły nieokreślone

szczegóły formy

EPUB

szczegóły formy

Mobi
Korzystanie z publikacji
nieograniczone
Zabezpieczenia
Cyfrowy znak wodny

Opis bibliograficzny

Tytuł
Lunchbox
Podtytuł
Zdrowe i smaczne posiłki do pracy
Twórca

autor

Ewa Sypnik-Pogorzelska

autor

Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska

redaktor

Justyna Mrowiec

redaktor

Dominika Popławska

redaktor

Agnieszka Adamiak

redaktor

Ida Świerkocka

redaktor

Magdalena Betlej

redaktor

Tomasz Zajbt

redaktor

Marcin Fabijański
Wydanie

typ wydania

Wydanie

numer wydania

1

miejsce wydania

Warszawa
Język

język publikacji

polski
Wydawca

imprint

RM

pełna nazwa wydawcy

Niebieskie rekordy
Data

data wydania

2024-02-19

data upublicznienia metadanych

2024-02-19

Opis marketingowy

Spis treści

Wstęp



  • Posiłek w pracy

  • Nieprawidłowe żywienie a zdrowie

  • Jak samodzielnie przygotować zdrowy posiłek do pracy?

  • Zasady na piątkę

  • Przepis na sukces

  • Dobry plan!

  • Idealne pudełko na lunch

  • Oznaczenia

  • Dodatkowe symbole na opakowaniach

  • Rodzaje pojemników

  • Wskazówki i rady, jak ułatwić sobie przygotowanie lunchboxów


  • Sałatki

  • Makaron i kasze

  • Micha rozmaitości

  • Dodatki do michy

  • Wrapy i omlety

  • Kanapki

  • Zamiast kanapki

  • Koktajle
  • Dodatkowy opis

    opis pełny

    Wszyscy wiemy, że regularne i zbilansowane posiłki mają ogromny wpływ na nasze zdrowie, samopoczucie i koncentrację. A jednak wciąż z trudnością przychodzi nam wypracowanie w tej kwestii właściwych nawyków, nie mówiąc już o regularnym przygotowaniu lunchu do pracy czy na uczelnię.


    Autorki książki uczą, jak to zmienić: od wybrania odpowiedniego dla nas pudełka na lunch przez planowanie zakupów i tygodniowego menu po propozycje łatwych do przygotowania, pożywnych dań. Obok solidnej porcji teorii i urozmaiconych przepisów znajdziemy tu szereg praktycznych wskazówek dotyczących samodzielnego komponowania pełnowartościowych posiłków.


    Ewa Sypnik-Pogorzelska i Magdalena Jarzynka-Jendrzejewska to dyplomowane dietetyczki z powołania i założycielki poradni dietetycznej Dietosfera. Gotują, tworzą i inspirują już od wielu lat. Swoją wiedzą regularnie dzielą się w artykułach i książkach (m.in. wydanych nakładem Wydawnictwa RMDomowych kiszonkachczySezonie na VEGE) oraz programach telewizyjnych:Dietosferzedla Kuchni+,Agentce do zdań specjalnychw TVN Style czy podczas występów w rolach ekspertek wDzień dobry TVNiPytaniu na śniadanie.

    Dystrybutor/Dystrybutorzy

    Wydawnictwo RM

    NIP PL5251551705
    Dostępna u dystrybutora Tak
    Status/dostępność

    Status wydawniczy

    Publikacja dostępna
    Cena

    cena brutto

    49.99 PLN

    stawka VAT

    5 %