Logotyp Unii Europejskiej

Kontrast

Czcionka:

Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN

Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=5219043

Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=872

Opis fizyczny

Skład produktu
publikacja
Forma

forma podstawowa

książka

Forma produktu

Książka - forma nieokreślona
Wymiary/waga

szerokość

220 mm

wysokość

225 mm

Opis bibliograficzny

Tytuł
Fermentacja warzyw
Podtytuł
Pomysłowe przepisy na fermentowanie 64 warzyw i ziół
Tytuł oryginału
Fermented Vegetables: Creative Recipes for Fermenting 64 Vegetables & Herbs in Krauts, Kimchis, Brined Pickles, Chutneys, Relishes & Pastes
Twórca

autor

Kirsten Shockey

autor

Christopher Shockey

tłumacz

Bartłomiej Kotarski

redaktor

Aleksandra Marczuk

przejrzane przez

Monika Pruska
Wydanie

typ wydania

Wydanie

numer wydania

1

opis typu wydania

wydanie 1

miejsce wydania

Białystok
Język

język publikacji

polski
Wydawca

imprint

Vivante

pełna nazwa wydawcy

Data

data wydania

2017-11-14

data upublicznienia metadanych

2017-11-14

Opis marketingowy

Dodatkowy opis

opis pełny


Fermentacja – gorący trend, który podbił podniebienia kulinarnych maniaków i odkrywców niecodziennych smaków!



Oto kompletny podręcznik kulinarny dla każdego, kto chciałby rozpocząć przygodę z fermentacją. Znajdziesz w nim ponad 120 przepisów na fermentację aż 64 różnych warzyw i ziół, a także podstawy wyposażenia kuchni oraz metod konserwowania żywności. Zostań mistrzem kimchi, kiszonej kapusty oraz pikli i poszerzaj swój repertuar o kolejne pyszności, którymi zaskoczysz wszystkich, takie jak złote buraki z curry czy kiszone paluszki marchewkowe. Nie musisz zastawiać całej kuchni słoikami – dzięki tym prostym i zróżnicowanym przepisom możesz wykonać mniejsze porcje i cieszyć się kolejnymi kuchennymi eksperymentami.



Dzięki tej książce poznasz również:



– podstawy procesów fermentacji,



– rodzaje niezbędnych naczyń, które powinny się znaleźć w twojej kuchni,



– problemy, jakie możesz napotkać,



– przepisy na fermentowane śniadania, lunche, koktajle, a nawet… desery!



Zostań mistrzem kiszonek i fermentacji!

Dystrybutor/Dystrybutorzy

WYDAWNICTWO KOBIECE

NIP PL5423448472
Dostępna u dystrybutora Tak
Status/dostępność

Status wydawniczy

Publikacja niedostępna (out-of-print)
Cena

cena brutto

59.9 PLN

stawka VAT

5 %

kod PKWiU

58.11.1