Logotyp Unii Europejskiej

Kontrast

Czcionka:

Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN

Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=9618540

Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=11583

Opis fizyczny

Skład produktu
publikacja
Forma

forma podstawowa

publikacja elektroniczna on-line

Forma produktu

Publikacja elektroniczna online - szczegóły nieokreślone
Korzystanie z publikacji
nieograniczone

Opis bibliograficzny

Tytuł
Sustainable food. Production and consumption perspectives
Twórca

redaktor naukowy

Pawlak-Lemańska, Katarzyna

redaktor naukowy

Borusiak, Barbara ISNI 0000000071603280

redaktor naukowy

Sikorska, Ewa
Wydanie

typ wydania

Wydanie

numer wydania

1

miejsce wydania

Poznań
Język

język publikacji

angielski
Wydawca

imprint

Wydawnictwo UNIWERSYTETU EKONOMICZNEGO w Poznaniu

pełna nazwa wydawcy

Wydawnictwo UNIWERSYTETU EKONOMICZNEGO w Poznaniu

adres siedziby

ul. Powstańców Wielkopolskich 16
61-895 Poznań

adres korespondencyjny

al. Niepodległości 10
61-875 Poznań

numer telefonu

e-mail

Data

data wydania

2024-02-26

data upublicznienia metadanych

2024-02-26