Kontrast
Czcionka:
Szczegółowa informacja o publikacji oznaczonej indntyfikatorem ISBN
Wszystkie metadane publikacji dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_onix.xml?record_id=9618540
Opisy wszystkich publikacji tego wydawcy dostępne są pod stabilnym adresem URL:
https://e-isbn.pl/IsbnWeb/record/export_publisher_onix.xml?publisherId=11583
Opis fizyczny
Skład produktu
publikacja
Forma
forma podstawowa
publikacja elektroniczna on-line
Forma produktu
Publikacja elektroniczna online - szczegóły nieokreślone
Korzystanie z publikacji
nieograniczone
Opis bibliograficzny
Tytuł
Sustainable food. Production and consumption perspectives
Twórca
redaktor naukowy
Pawlak-Lemańska, Katarzyna
redaktor naukowy
Borusiak, Barbara
ISNI 0000000071603280
redaktor naukowy
Sikorska, Ewa
Wydanie
typ wydania
Wydanie
numer wydania
1
miejsce wydania
Poznań
Język
język publikacji
angielski
Wydawca
imprint
Wydawnictwo UNIWERSYTETU EKONOMICZNEGO w Poznaniu
pełna nazwa wydawcy
Wydawnictwo UNIWERSYTETU EKONOMICZNEGO w Poznaniu
adres siedziby
ul. Powstańców Wielkopolskich 16
61-895 Poznań
61-895 Poznań
adres korespondencyjny
al. Niepodległości 10
61-875 Poznań
61-875 Poznań
adres www
numer telefonu
Data
data wydania
2024-02-26
data upublicznienia metadanych
2024-02-26